Bitcoin nieuws

De timing van de lancering onderstreept het vertrouwen van Binance in het potentieel van de Bitcoin-derivatenmarkt, net op het moment dat analisten waarschuwen voor bearish signalen bij instellingen. Binance platform om te traden is zeer druk.

De totale volumes zijn gedaald in de weken na het derde halveringsevenement, ondanks de open belangstelling voor Bitcoin-opties die deze week een record van $ 1,5 miljard bereikte.

filbfilb waarschuwt voor een “bearish” institutionele stemming

Bitcoin kopen op Bitmex

Verminderde volumes vallen samen met vergelijkbare rust op markten, met BTC / USD die blijven hangen in een gang onder $ 10.000 en een populaire sentimentindicator, de Crypto Fear & Greed Index, die meerdere dagen in de “neutrale” zone blijft.

Cointelegraph-bijdrager filbfilb suggereert dat in de tussentijd alleen de groei van de marktkapitalisatie van Tether (USDT) de indruk kon compenseren dat de handelsomgeving ‘anders bearish’ was.

“Het meest bullish ding dat op dit moment kan worden gezegd na het zien van bearish instellingen, is de impliciete vraag naar werkloze tether,” zei hij in privécommentaren. Bitmex platform heeft veel populatie.

Cryptocurrency exchange Binance heeft een nieuw Bitcoin (BTC) futures-product gelanceerd, ondanks dat institutionele beleggers nieuwe onzekerheid over de toekomst tonen.

In een blogpost op 11 juni onthulde Binance dat de driemaandelijkse termijncontracten live waren gegaan, met afwikkeling in september.

Binance driemaandelijkse futures gaan live

De stap markeert Binance’s nieuwste onderneming in Bitcoin-derivaten, een markt die momenteel wordt gedomineerd door collega-beurzen OKEx en Huobi.