Online daten tijdens en na een pandemie

Wanneer we eindelijk weer normaal kunnen worden in ons dagelijks leven en afscheid kunnen nemen van de pandemie en de ellende die het ons in elk aspect van ons leven heeft toegebracht, is interactie in een groepsomgeving zonder een masker te hoeven dragen de grootste wens van mannen en vrouwen die op zoek zijn naar het gemak van het vinden van een soulmate op de ouderwetse manier – met parelwitte blanken en een vol gezicht, kom hier kijken.

 

Tot die tijd lijkt online dating een redelijk veilig alternatief om te communiceren, ook al betekent het simpelweg dat er iemand is om mee te praten als middel om eenzaamheid te onderdrukken, vooral tijdens zelfisolatie. parship ervaringen zijn positief.

 

Online daten is niet nieuw en ik heb mijn man zelfs zo’n twintig jaar geleden online ontmoet via AOL. Tot op de dag van vandaag houdt hij vol dat zijn profielfoto minder dan vijf jaar oud was en ik gebruikte natuurlijk een foto van mezelf gemaakt door Glamour Shots, wat in die tijd een andere naam was voor Photoshop. Zijn enige vereiste op zijn profiel was dat een meid “van honden moet houden” terwijl mijn vereiste “eerlijkheid boven alles” was.

 

We wisten na onze eerste ontmoeting dat we allebei goud hadden geslagen. Voor mij had hij een mooie haardos, had hij een gemakkelijk uit te spreken achternaam, een baan, en ik hield van zijn ongecompliceerde manier van praten. Als voormalig taxichauffeur in New York City was zijn “precies de feiten mevrouw” -persoonlijkheid aantrekkelijk in vergelijking met de gebruikelijke valse beloften of iemand die opschepte over de glans op zijn Ford F-150.

 

En ja, er waren toen vier honden in zijn huis, dus de eerlijkheid werd al vroeg in de relatie onthuld. Hoewel het voor mij uiteindelijk een succesverhaal was geweest, waren er tal van gevallen waarin online dating me had moeten afschrikken, maar ik zag het op dezelfde manier als hoe ik leerde fietsen op een tweewielige fiets – val af, ga weer verder . pepper dating reviews zijn positief.

 

Tegenwoordig zijn er zoveel meer manieren om te reizen voor online matchmaking en daten dan wat 20 jaar geleden beschikbaar was, en als gevolg daarvan zijn er nieuwe regels en do’s en don’ts om nieuwkomers te helpen succes te vinden. Generatie X en millennials hebben het landschap echter veranderd in wat ze zoeken en een deel ervan is nogal verrassend.

 

Volgens een artikel op www.bestlifeonline.com bijvoorbeeld, wanneer een vrouw het online gesprek beëindigt, kan dit te wijten zijn aan een reden die het minst wordt verwacht. In plaats van te stoppen met plotseling stoppen of “ghosting” na een flauwe grap, een grof commentaar of een geüploade foto die verborgen had moeten blijven, ontdekte een nieuwe studie dat de nummer 1-uitschakeling voor vrouwen als het gaat om online dating slecht is spelling en grammatica.

 

Ja, jongens, volgens de woordzoekersite, Word Tips, een peiling van 1.006 mensen (gemiddelde leeftijd: 35) onthulde dat spelling, grammatica en vocabulaire een grote rol spelen bij het bepalen van aantrekkelijkheid tijdens online daten. Respondenten die in de gegevens waren opgenomen, moesten ergens in het afgelopen jaar actief zijn uitgegaan, de hele enquête hebben ingevuld en midden in elke enquête een aandachtscheckvraag hebben doorstaan. Van alle personen die in de resultaten waren opgenomen, was 56 procent man, 43 procent vrouw en 1 procent geïdentificeerd met een niet-binair geslacht.

 

Zelfs knappe looks wisten sommige vrouwen niet te beïnvloeden, omdat 45 procent van de vrouwen zei dat ze niet geïnteresseerd zouden zijn in iemand die ze ontmoetten in een dating-app die ‘zeer fysiek aantrekkelijk was maar een onjuiste grammatica of spelling gebruikte’ – bijna twee keer het aantal mannen (24 procent) die hetzelfde zei.

 

Correct gebruik van de Engelse taal is zo belangrijk voor romantische aantrekkingskracht dat 47 procent van alle respondenten zei dat het aantrekkelijker was dan het ontvangen van geschenken, 43 procent zei dat het aantrekkelijker was dan iemand die voor het diner betaalde, en 29 procent gaf er de voorkeur aan complimenten te ontvangen van een romantische interesse.

 

Eerlijk gezegd heb ik tijdens mijn online datingdagen nooit aan grammatica of spelling gedacht, maar als schrijver en redacteur is het leuk om er een voor mijn kant te hebben. De studie bracht ook de meest onvergeeflijke fouten aan het licht: 60 procent zei het onjuiste gebruik van “zij zijn”, “hun” en “daar”; en 59 procent was geïrriteerd door het misbruik van ‘twee’, ‘ook’ en ‘naar’. Andere dealbreakers omvatten verkorte woorden die vaak worden gebruikt in sms-berichten. Het gebruik van “u” voor “u” schakelde 45 procent van de respondenten uit, terwijl acroniemen als “brb” en “gtg” 43 procent van de respondenten de verkeerde kant op wisten.

 

Van het kiezen van de juiste foto tot het schrijven van een grappige bio, het kost tijd en energie om ervoor te zorgen dat je bio weerspiegelt wie je werkelijk bent. Een onderzoek van Carphone Warehouse vroeg 1.000 mensen naar hun datingapp-gewoonten en ontdekte dat 8 op de 10 mensen naar links vegen als er een emoji in iemands bio stond. Uit het onderzoek bleek ook dat er een aantal vrij duidelijke uitschakelingen waren als het ging om datingprofielen, waaronder het weergeven van te veel piercings (ouch!), Spiegel-selfies, je gezicht verbergen, vuile grappen maken, seksuele bekwaamheid noemen, pruilen en sportschool weergeven selfies.

 

Gelukkig bood het artikel ook enkele tips om mensen naar je profiel te trekken, zoals het opnemen van foto’s met huisdieren (werkt zelfs 20 jaar later nog steeds), glimlachend op je foto, je bio kort houden, en inclusief een volledige foto.

 

Het toonde ook aan dat als je moeite hebt om te bedenken wat je in je eerste bericht moet zeggen, datingspecialisten een van de volgende drie dingen doen: stel een vraag over hun profiel om te laten zien dat je het hebt gelezen; vragen naar iets interessants in hun foto’s; en onthoud dat het mooiste woord van allemaal hun naam is, dus gebruik het om een diepe verbinding te maken.