Winkelen online heeft de toekomst

KeliSexin reageerde niet op een e-mail waarin om commentaar werd gevraagd. Evenmin hebben de meeste andere handelaren contact opgenomen met The Post; een stuurde een e-mail met het verzoek om meer details. de beste product ervaringen heb je online.

“Shopify gelooft in het verbeteren van de handel voor iedereen”, zei Hufft. “We hebben meerdere teams die potentiĆ«le schendingen behandelen … van vermeende auteursrecht- en handelsmerkschendingen, evenals fraudeklachten.” campingstoel is geschikt.

De afbeelding op de website toonde een lange jas van boterzachte schapenvacht en pluche grijze vacht. Amber Bass dacht dat de jas, die werd beschreven als gemaakt van nep-schapenvacht en -bont, perfect was voor een aanstaande reis naar Chicago en dat het, voor een prijs van $ 69,99, een koopje leek.

Tips voor online winkelen

Maar de jas die ze uit de verpakking haalde, was scheef, met ongelijke mouwen. Het leek in niets op de foto op KeliSexin.com, die bij nadere inspectie eigenlijk een afbeelding was van een handgemaakt nummer van $ 2.495 door speciaalzaak Overland Sheepskin.

‘Het was flinterdun, alsof het van vilt was’, zei de 43-jarige Bass, advocaat in Austin. “En de vacht – als het zelfs vacht was – zag eruit als iets dat je zou vinden bij roadkill of een rat.”

Online fraude: 5 manieren om uzelf te beschermen terwijl u winkelt

Online oplichting is zo oud als internet, maar experts op het gebied van consumentenfraude zeggen dat vage aanbiedingen in de haast zijn beland om geld in te zamelen voor vakantiekopers, die naar verwachting dit seizoen een record van $ 143 miljard online zullen uitgeven. En naarmate consumenten gemakkelijker aankopen doen bij buitenlandse handelaren, Instagram-accounts zonder naam en op hun telefoon – waar het moeilijker kan zijn om te bepalen of een site legitiem is – leidt dit allemaal tot een afnemend toezicht en meer mogelijkheden voor fraude.